Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Kennismaken en inschrijven !

– Inschrijven voor het huidige schooljaar kan na afspraak, door op deze link te klikken.

– Inschrijven voor het volgende schooljaar, gebeurt op volgende wijze:

  1. Kinderen (geboortejaar 2020) die reeds een broer of zus op de school hebben én kinderen van personeel: voorrangsperiode van 10 januari tot en met 31 januari 2022. Inschrijven kan rechtstreeks op de school via volgende link.  Je hoeft niet aan te melden. Je plaats is gegarandeerd. Opgelet: Wie te lang wacht met inschrijven, moet aanmelden in een latere periode via www.naarschoolinlier.be. Je plaats is niet langer gegarandeerd.
  2. Andere kinderen die naar een nieuwe school gaan: aanmeldperiode van 7 maart tot en met 25 maart 2022. Aanmelden gebeurt digitaal via de website www.naarschoolinlier.be. De link om aan te melden, zal dan op deze website beschikbaar zijn. U kiest onze school uit de lijst en meldt uw kind aan. Begin april ontvangt u het een mail met het resultaat in welke school u kan inschrijven. Hebt u goed nieuws en mag u inschrijven in onze school? Doe dat vanaf 19 april tot en met 13 mei via volgende link.
  3. Vrije inschrijvingen vanaf 18 mei 2022. Wanneer er na de vorige perioden nog plaats is, kan u inschrijven met deze link.  Vrije plaatsen vind je terug op www.naarschoolinlier of via ons secretariaat: secretariaat@heilig-hart.be Ook tijdens de grote vakantie kan u inschrijven, na afspraak op 4 juli, 5 juli of 6 juli (VM) en op 24 augustus (VM), 25 augustus, 26 augustus, 29 augustus of 30 augustus.

Belangrijk: na elke (digitale) inschrijving, kijken we de gegevens na en nodigen we u uit op school om de inschrijving te ondertekenen en af te ronden.

Heb je thuis geen computer of wil je hulp bij het aanmelden?

Je kan terecht:

Met vragen kan je terecht bij onze directeur: directie@heilig-hart.be

KENNISMAKEN – KIJKDAGEN

Kijkdagen

Stapt je kindje in, dan kan je naar één van onze kijkdagen komen. De kijkdagen verlopen dit schooljaar telkens OP AFSPRAAK én indien de coronamaatregelen het toelaten binnen de schooluren.

  • woensdag 27 oktober 2021
  • woensdag 15 december 2021
  • woensdag 23 februari 2022
  • woensdag 30 maart 2022
  • woensdag 25 mei 2022

 

To Top