Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Kennismaken en inschrijven !

– Inschrijven kan OP SCHOOL , OP AFSPRAAK op 2 juli, 5 juli (VM) of 6 juli en op 23 en 24 augustus, 26 augustus (VM) en 27 augustus of op 30 augustus.

Digitaal aanmelden voor een inschrijving kan ook via volgende link: inschrijving aanmelden 

– Wil je in afwachting toch al een kijkje nemen, kan dat samen met de klasknuffels Colette en Manfred:  klik voor een online rondleiding

Met vragen kan je terecht bij onze directeur: directie@heilig-hart.be

** INSCHRIJVEN

    -De voorrangsperiode voor inschrijvingen van broers en zussen en kinderen van personeel °2019 is van 4 januari 2021  tot 31 januari 2021. In maart kunnen kinderen worden aangemeld; de exacte data om aan te melden en daarna in te schrijven worden nog voor het begin van de kerstvakantie meegedeeld.
      Ouders die een bevestigingsbrief kregen na de aanmeldingsperiode:
      Aangemelde ouders ontvangen nog voor 30 april een aanmeldingsbrief van LOP LIER. Zij kunnen hun kind inschrijven tussen 3 mei 2021 en 25 mei 2021.
      Inschrijven kan terug fysiek, indien de coronamaatregelen het toelaten.
      Ouders nemen zelf contact op met de school om hun inschrijving te bevestigen (secretariaat@heilig-hart.be)
       School en ouders spreken dan verder af om de inschrijvingsdocumenten in orde te maken.
   – Andere inschrijvingen voor volgend schooljaar 2021-2022: Vanaf 2 juni 2021 starten de vrije inschrijvingen voor de nog resterende vrije plaatsen.
      Neem vooraf contact op met de school (secretariaat@heilig-hart.be)

Wie?

Kinderen geboren in 2018, kinderen die van school willen veranderen of kinderen die nog nooit eerder in een school ingeschreven zijn. Kinderen geboren in 2019.

 

Hoe werkt het?

Is er reeds een broer of zus bij ons ingeschreven?

In de maand januari 2021 kan je jouw kindje gewoon inschrijven onze school. Je hoeft niet aan te melden. Je plaats is gegarandeerd.

Te lang gewacht om in te schrijven ? Dan moet je je in een latere periode aanmelden via de website www.naarschoolinlier.be. Je plaats is niet langer gegarandeerd.

Is er nog geen broertje of zusje bij ons ingeschreven?

Aanmelden doe je elektronisch via de website www.naarschoolinlier.be. De aanmeldingsperiode vind je terug op de website.

Naast gegevens van het kind en van de ouders, kan je de gewenste schoolkeuze opgeven. Het moment waarop je aanmeldt is niet van belang, zolang het binnen de vooropgestelde periode gebeurt. Na deze periode wijst het LOP Lier de scholen toe. Je krijgt vervolgens een brief waarin de toegewezen school vermeld staat.

Daarna kan je een afspraak maken met de directie om je kind op school in te schrijven. Je brengt een e-ID of ISI-kaartje mee, net als de toewijzingsbrief.

 

Aanmeldingsperiode gemist?

Na de paasvakantie kan je nog inschrijven voor de vrije plaatsen. De vrije plaatsen vind je terug op www.naarschoolinlier.be.

 

Heb je thuis geen computer of wil je hulp bij het aanmelden?

Je kan terecht:

** KENNISMAKEN – KIJKDAGEN

Kijkdagen

Stapt je kindje in, of wil je graag eerst kennismaken alvorens in te schrijven, dan kan je naar één van onze kijkdagen komen. De kijkdagen verlopen dit schooljaar telkens OP AFSPRAAK én indien de coronamaatregelen het toelaten binnen de schooluren.

  • woensdag 28 oktober 2020
  • woensdag 16 december 2020
  • woensdag 27 januari 2021
  • woensdag 10 februari 2021
  • woensdag 31 maart 2021
  • woensdag 12 mei 2021

 

To Top